Voedselbank Project 2012

In navolging van voorgaande jaren zal Stichting Caritas Mosae dit jaar maar liefst 500 kerstpakketten verzorgen voor de gezinnen die voedselpakketten ontvangen van de Voedselbank Limburg Zuid.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan een mooie en gezellige Kerst voor Maastrichtenaren en andere Zuid-Limburgers die het minder breed hebben dan jij zelf ? Kom dan op zaterdag 15 december tussen 10.00 uur en 17.00 uur je boodschappen doen bij Albert Heijn Brusselse Poort of Albert Heijn Scharnerweg.

Wil je hier aan een bijdrage leveren ? Bestuursleden en vrijwilligers van Stichting Caritas Mosae zullen bij genoemde locaties staan om voedselproducten in te zamelen. Zij kunnen je alles vertellen over dit mooie project en kunnen je een boodschappenlijstje overhandigen zodat je weet welke producten hard nodig zijn.